Tedavi için kaldırıldığı hastaneden hırsızlık yapıp ayrıldı!

Kaza, 15 Ekim günü öğle saatlerinde İstanbul Beyoğlu'ndaki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sağlık ekipleri sokakta baygın halde bulunan kişiyi öğle saatlerinde ihbar üzerine ambulansla hastaneye kaldırdı. Sedyeyle hastaneye kaldırılan kişi, bilinci yerine geldikten sonra oturup tedaviyi beklemeye başladı.

BİLİNÇSİZ GELDİ, HIRSIZLIK YAPTIK VE HALA DEVAM EDİYOR

Bir süre sonra hastane çevresinde dolaşmaya başlayan şahıs, bir odada bir çanta olduğunu fark etti. Şüpheli, etrafı kontrol ettikten sonra çantadaki 500 lirayı çalarak yaya olarak hastaneden kaçtı. Yaşananlar güvenlik kameralarına yansırken, polis ekipleri çanta sahibinin şikayeti üzerine soruşturma başlattı.

İSTANBUL--BEYOGLUNDA-SEDYEYLE GELİŞ-HA_379691_105141

AYNI ADRESTEN ALINDI

Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüphelinin sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldığını belirledi. Hastane kayıtlarını inceleyen polis, şüphelinin Kocatepe ilçesinde bir apartmanın önünde yakalandığını belirledi. Polis hemen müdahale ederek hırsızlık zanlısı ZJ'yi (24) aynı adreste yakaladı.

İSTANBUL--BEYOGLUNDA-SEDYEYLE GELİŞ-HA_379692_105141

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Emniyetteki ifadesinin ardından gözaltına alınan ZJ, sevk edildiği mahkemece “açıkça hırsızlık” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(DHA)

Önceki içerik Sonraki içerik

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Popüler Firmalar
Güncel Haberler
Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber